Om ons te blijven ontwikkelen als klantgerichte verzekeraar willen wij met u in dialoog blijven. Wij zijn namelijk pas tevreden over onze dienstverlening als u dat bent. Daarom vragen wij u ons feedback te geven op die zaken die volgens u nog nét iets beter kunnen. Dat kunt u doen aan de hand van verschillende thema’s. Uiteraard nodigen wij u van harte uit om ook buiten deze kaders met ons mee te denken.
Alvast bedankt voor de moeite!

Klik op één of meerdere thema’s om uw feedback te geven. 

Wij vinden het belangrijk dat u weet waar u met uw vragen terecht kunt en dat u snel en goed geholpen wordt. Wij zijn continu alert op signalen om dit te verbeteren.

 
 

U en uw relaties zijn bij ons verzekerd van informatie en voorlichting die helder begrijpelijk compleet en eerlijk is. Wij zijn continu alert op signalen om dit te verbeteren.

 
 

U kunt onze pensioen- en inkomensverzekeringen zo samenstellen dat deze aansluiten op de persoonlijke wensen van uw relaties. Onze oplossingen verzekeren u van een transparant product met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn continu alert op signalen om ons aanbod te verbeteren.

 
 

Via www.generaligis.nl kunt u gebruikmaken van onze online services zoals GO!, het Digitaal Archief en onze webwinkel. Wij zijn continu alert op signalen om deze services te verbeteren.

 
 

Wij hechten grote waarde aan een accurate administratie en een efficiënt administratief proces. Wij zijn continu alert op signalen om dit te verbeteren.

 
 

Onze medewerkers zijn pas tevreden over de kwaliteit van hun dienstverlening als u dat bent. Zij zijn continu alert op signalen om dit te verbeteren. Welke medewerker wilt u feedback geven?

 

Wat vindt u positief in zijn/haar dienstverlening en/of wat zijn uw suggesties voor verbetering?

 

Als u zijn/haar dienstverlening een cijfer mag geven, welk cijfer is dat dan?

 
 

Wij zijn continu alert op signalen om ons te verbeteren. Oók als het niet over de eerdergenoemde thema's gaat. Heeft u suggesties of ideeën die 'out of the box' gaan? Wij horen dat graag van u.

 
 


  www.generaligis.nl